søndag den 22. juli 2012

Ferie!

Går i disse minutter ind i uge tre, af tre ugers sommerferie, og nyder at have manden hjemme.

Vi har som bekendt en lejlighed der er igang med en større renovering, samtidig med at vi gerne vil bruge al vores tid sammen med hende Æblekagen, så ferierejse må blive en anden god gang. Til gengæld sker der en masse dette efterår, med både lille ny, rund fødselsdag og andre festlige anledninger som vi gerne vil markere, så mon ikke det hele går alligevel? :)

Vi har været lidt sløve til det med invitationerne, men NU kom jeg i gang. Gudskelov har vi allerede nu fortalt de inviterede at de skal reservere dagen, så invitationerne er vel mest for informationens skyld.

Nu er de i hvert fald lavet på computeren, og i morgen kan der blive lavet et prøveprint, og så skal de printes på det rette karton, lægges i konvolutter og sendes afsted. Faktisk kommer vi til at skulle holde hele 2 arrangementer, og her er et lille smugkig på første invitation:

1 kommentar:

  1. Ih, hvor ser det fint ud med den invitation. Og med en lille ny er det sikkert meget mere afslappet med ferie hjemme fremfor rundt på tur - sådan havde vi det i hvert fald :)

    Håber at det bliver nogle gode fester - hvad er det mon i fejrer? Dåb/navngivning? Og en rund dag? Mon det er dig, der bliver 30?

    Kh. Mirjam

    SvarSlet