mandag den 19. november 2012

Harlekinruder

Vores køkken tager langsomt, men sikkert form, og selvom det går meget langsommere end ønsket, er det virkelig dejligt at se fremgangen. Jeg synes ofte, som med så meget andet for tiden, at jeg intet laver og ingen vegne når - og derfor er jeg begyndt at tage billeder af processen, rodet og de halvfærdige sager. Pudsigt nok har det betydet at jeg nu SAGTENS kan se fremgangen, og se at jeg faktisk laver en del hver eneste dag. Godt for motivationen!


Vi har længe været i tvivl om køkkenvinduerne - skal der køkkengardiner op, persienner, ingenting? Man kan dog se ret meget ind til dem overfor, så det modsatte er jo også tilfældet, så NOGET skal der op, men hvad?

Vi spekulerer stadig videre, og derfor har jeg nu sat denne, midlertidige løsning op. Man kan strengt taget stadig se ind, men jeg tænker at det ikke er SÅ tydeligt længere.

Jeg lavede først en papskabelon, og klippede derefter en masse tern ud i mat-transperent d-c-fix, og satte dem på ruden én efter én. Pænt svært at få alle ender til at møde hinanden, skulle jeg hilse at sige!


 lidt småjusteringer måtte der til undervejs...


... men SÅ var den der!

edit: og her er et "by night" billede, så kan man rigtigt se det: Hvad har I andre i køkkenvinduet?

Gardiner, persienner, folie, ingenting? Post endelig et indlæg med billeder! 

Jeg har besluttet at lave en give away/udfordring i den henseende, så følg lige med - så kommer der et indlæg én af de nærmeste dage!


4 kommentarer:

 1. Smart idé, vi har sat et helt stykke af dette på vores hoveddør, der ellers bare er et stort stykke glas. Det er vi glade for. Vore køkkenvindue ligger så langt inde på grunden, at folk ikke kan kigge ind, så der har vi ikke noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så er det vist meget rart med noget der dækker lidt!

   Jeg synes ofte der er store ruder i huse og især nybyggede lejligheder/glas i hoveddøre, og det ser jo meget fint ud når huset er nyt og står tomt... men fungerer oftest ikke i praksis, i forhold til privatliv mm.

   Slet
 2. Ejer ikke køkkenvinduer, men dine er godt nok misundelsesværdigt flotte! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. uha, så skulle du egentlig se dem sådan rigtigt. Der er ingen vindueskarm i, men rå beton, idet vi mangler at få købt og skåret en træplade til, og der skal lister hele vejen om vinduet. Men ja, de tern pynter gevaldigt på det hele!

   Slet