fredag den 19. oktober 2012

Vi ammer ikke for at genere!

Igen er der en ammende kvinde der har fået beskeden " Det dér, det kan du godt pakke væk" (desværre citeret ordret), denne gang fra et spisested i Tivoli (der ellers gerne vil have børnefamilier på besøg). Tåbeligt, trist og helt forkert, hvis du spørger mig.

Nå, jeg vil ikke kommentere det videre, men vil til gengæld dele dette billede, jeg har taget af et portkort. Oprindeligt var det en plakat foran en café. De lavede den, da der var en lignende sag i Illum nogle år tilbage. Udover det faktum at amning er naturligt og en nødvendighed - og derfor naturligvis burde kunne praktiseres diskret alle steder - er det her fantastisk god pr. (og så laver de faktisk dejlig mad derhenne, vi har været der nogle gange, sammen med Esther).


2 kommentarer:

  1. ihhh hvor kan jeg altså også undres, når nogle går amok over en gang amning. Så længe man er diskret og tager hensyn, synes jeg da ikke, man kan brokke sig over dét!

    RikkeRøjkjær

    SvarSlet
  2. Ja, jeg ved ikke lige hvad det er for en forrykt idé at folk ikke kan holde ud at se at bryster også bruges til at ernære et spædbarn! Det er virkelig en syg seksualisering af kroppen, når denne funktion overskrider folk grænser, mens halvpornografiske billeder af plastikbryster - eller måske snarere Photoshop-bryster - kan ses i reklamer overalt :( Øv, når folk mener at kvinder skal holde sig hjemme, så længe de ammer :(

    Kh. Mirjam

    SvarSlet