torsdag den 18. oktober 2012

Det er vist ikke min dag i dag.... bedre held næste gang!


I dag skulle jeg en tur til Sundby, da jeg var kommet til at købe en Pyrex skål via facebook. Ikke nogen fancy skål, bare hvid med røde hjerte. Fin i sin enkelthed, og lige mig. Der er godt nok et stykke vej herfra og derud, men skidt pyt - Esther kom i viklen, og vi tog afsted.

Først forbi et antikvariat inde i indre by, der havde en dims i vinduet Hr. Apfel ville have, men der var lukket da vi kom forbi sidst. Butikken var også lukket denne gang, men nu var der ingen dims i vinduet til Hr. Apfel. Æv.

Nå videre.

Finde den rette bus, afsted og ud til butikken. Kom til at køre for langt, men skidt pyt - det gik jo nok. Fandt butikken, og købte flere ting end planlagt (ehem). Der var jo lige den dér detalje med, at vi skal have SOLGT en masse, ikke købt nyt, som jeg glemte da jeg stod der.  Fandt en gammel Brio sparebøsse, formet som et termometer, en fin lille kop, skålen med låg og et spejl med skuffer under. SÅ fint!
 Dette fine spejl kom også med hjem <3


Nu undrer du dig sikkert nok over, hvorfor det kun var låget der var med på billedet, og hvorfor dette indlæg har den overskrift den her... men se selv:
For første gang nogensinde gik rygsækkens lynlås op, og ud faldt... skålen! Med selve skålen nederst, så den gik i MANGE stykker. Æv altså!

Så jeg fik en tur til Sundby og tilbage, kom hjem med fine sager, bevares, men slet slet ikke de to ting det var meningen jeg skulle hente.

Bedre held næste gang!

ps: som skrevet overfor SKAL vi have solgt en hulens masse loppesager, og derfor har jeg oprettet en fb side hvor vi poster det løbende. Måske der er noget for dig? Siden hedder "Finurlige fund og særlige skatte". Det er rarest hvis folk selv henter det her på Nørrebro, men vi kan også sagtens sende.

3 kommentarer:

 1. Øv øv øv hvor ærgerligt! Jeg har desværre afleveret min skål i genbrug, men jeg går derned imorgen og ser om jeg kan købe den tilbage igen til dig <3

  SvarSlet
 2. Åh, så ærgerligt! :( Det var ellers virkeligt fint det hjertefad!

  Men godt at du kom afsted trods alt, for det spejl der er da for lækkert - og den lille kyllingekop alt for sød :D

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. øv -det er bare så surt!
  Men ellers skønne sager du har fundet dig - mon det er de skønne butiker på Amagerbrogade der fristede ;)

  SvarSlet