torsdag den 5. juni 2014

Fars Dag


Herhjemme holder vi Mors og Fars dag. 

Jeg synes det er hyggelige traditioner, omend jeg som altid ikke synes det bør være = store dyre gaver, blomster, chokolade mm.  Jeg kan godt lide de traditioner der kommer og går i løbet af året, og er stor fortaler for at holde dem i hævd, især nu hvor jeg selv har fået børn.

I dag var det fars dag.

Brian har længe gået og ønsket sig en tid til massage, da ryg og nakke gør ondt. Derfor var det helt naturligt en del af gaven, så han forhåbentlig kan få løsnet op og få det bedre.

Derudover valgte jeg at printe dette billede, som var det allerførste der blev taget af ham og pigerne sammen. Mener det er Else Marguerites 2. eller 3. dag, hvor hun bare lå hud mod hud på én af os hele dagen. 


Billedet er sat ind i en gammel fin træramme, jeg fandt i gemmerne. Vi har en hel kassefuld af de gamle trærammer, og planen er på et tidspunkt at lave en stor familievæg.

I rammen sad et billede af en dame, måske er det fra 30'erne, måske ældre. På bagsiden af pappet, som fotografiet var klæbet op på, var denne fine tekst:


I gamle dage var det ofte sådan, at man fik at vide at man altid kunne efterbestille et fotografi senere - nogle gange i op til 100 år! 

Jeg synes det er lidt sjovt, som man (naivt?) troede at virksomheden ville eksistere for altid, og at billederne vitterligt ville blive gemt. 

Nu har den fine dame dog måtte forlade rammen, men jeg nænner ikke at smide det ud. Hvis nogen har en idé til hvad hun kan bruges til, så sig endelig til! 

Udover dette havde jeg planlagt to andre små gaver, men måtte droppe det, dels af tekniske og dels af praktiske forhindringer. Håber at kunne få det fikset snarest, men lad os nu se. Her er altid rigeligt at se til herhjemme. :D 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar