tirsdag den 12. februar 2013

tit tit

Hej.

Jeg er tavs, i hvert fald her på bloggen. Her er alt gået i stå, bedst som jeg troede at NU - nu skulle jeg blogge igen og alt være godt. Jeg lavede endda denne nye blog, af flere grunde, men skete der noget af den grund? Næ nej.

Men selvom alt er gået i stå her, og i hverdagshjemmet, går dagene jo alligevel ude i virkeligheden. Dér hvor jeg både føler at jeg fiser rundt for at nå det hele, men også at jeg ikke laver en skid. For jeg kommer jo ikke videre - eller gør jeg?

Nå, men jeg tror dette indlæg er endnu et i rækken... om at jeg stadig er her, men "bare" mangler tid. Nej, nok snarere overskud. Eller måske begge dele, og lidt til. Jeg har lyst til at skrive, men har intet at tage billeder af. Jeg har lyst til at skrive om ting og sager og betragtninger om dette og hint. Men ordene vil ikke helt ud, og det er som om det slet ikke passer ind i bloggens emnefelt.

Jeg grubler. Over hjemmets indretning, over praktiske ting, over livet, over fremtiden og om hvorvidt Hay's displaybokse er svaret på alle vores kaffebønner. Jeg tvivler på jeg nogensinde bliver færdig med at gruble, og jeg tvivler endnu mere på om jeg nogensinde finder svaret.

Så ja, jeg ved sgu ikke helt om jeg nogensinde bliver sådan en rigtig blogger igen, men jeg vil rigtig gerne. Måske engang i fremtiden, på et tidspunkt hvor tingene ser anderledes ud, og nogle af de ting der giver mig grå hår er fikset, og jeg atter kan puste ud og gøre de ting som de fleste tager for givet. Jeg savner en sofa, et tv, et rum uden en masse ting der roder og venter på engang at få en plads eller komme videre til et nyt hjem. Jeg savner et hjem hvor jeg kan lade op og puste ud og genvinde energien, i stedet for et hjem der er i gang med en større renovering og er omdannet til lagerplads. Nogle dage mister jeg endda troen på at det nogensinde bliver anderledes.

Indtil da, ha' det godt og pas på dig selv.

1 kommentar:

 1. Jeg håber at lysten til at blogge vender tilbage, når hjemmet begynder at blive færdigt og der er overskud til at nyde detaljerne :)

  Men igen - bloggeriet skal være drevet af lyst. Det skal helst være for ens egen skyld at man har en blog.

  Men jeg savner dine indlæg, der vidner om din stil og smag, der både har fællestræk og forskelle fra min. Det er meget inspirerende!

  Håber at det går rigtigt godt med hele æblefamilien :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet