tirsdag den 1. januar 2013

Malerhjerne

Godt nytår alle sammen! Jeg håber I kom godt ind i det nye år?

Vi var herhjemme, Hr.Apfel, kængurubarnet og jeg. Vi hørte gamle plader på køkkenpladespilleren, drak hyldeblomstsaft med frosne jordbær fra i sommers, lavede god mad og hyggede. Esther ELSKEDE fyrværkeriet og alle de flotte farver på himlen, og spjættede med både arme og ben af glæde.

Mens Københavnerne stadig fejrer nytår med ting der brager, og mens familien sov, sneg jeg mig til at male. Der er nok at male på, da både vægge og diverse møbler skal ha' en tur, hvilket betyder vaske af, slibe, grunde, male. Lidt af et arbejde!

I dag fik det store skab og et af køkkenskabene grundmaling. Jeg havde ellers forsvoret at det store skab skulle røres af malerpenslen, men så kom idéen til den ideelle placering, hvilket desværre betød at der skal maling og tapet på - men det skal nok blive fint! Så nu står de to skabe i køkkenet og er grundet, og dufter så herligt af maling. Jeg kan næppe være den eneste der elsker den duft? Tror det er fordi det dufter af ny lejlighed?

Vi startede istandsættelsen af lejligheden i efteråret 2011, og en færdig lejlighed har stadig lange udsigter. Først en hård graviditet, så dum start på forældrelivet og så tager ting bare 1000 år med en baby. Men jeg har lovet mig selv at 2013 bliver året hvor de løse ender hæftes, og målet er et færdigt køkken, entré, toilet og stue. Vi er nu godt i gang, og mangler i virkeligheden ikke SÅ meget igen... Det er "bare" det med de mange løse ender...


2 kommentarer: