tirsdag den 23. oktober 2012

Milk Decoration

Jeg elsker at købe boligblade og ditto bøger! En ny yndling er Milk Decoration, som jeg fandt i Malmö sidste jul (men også fåes i Magasin Kgs. Nytorv). Det var egentlig ret dyrt, men for mig er det som en lille bog der kan kigges i igen og igen, og så går det nu nok. ;)

Se bare nogle af de fede billeder fra hjem over hele verden:

fredag den 19. oktober 2012

Vi ammer ikke for at genere!

Igen er der en ammende kvinde der har fået beskeden " Det dér, det kan du godt pakke væk" (desværre citeret ordret), denne gang fra et spisested i Tivoli (der ellers gerne vil have børnefamilier på besøg). Tåbeligt, trist og helt forkert, hvis du spørger mig.

Nå, jeg vil ikke kommentere det videre, men vil til gengæld dele dette billede, jeg har taget af et portkort. Oprindeligt var det en plakat foran en café. De lavede den, da der var en lignende sag i Illum nogle år tilbage. Udover det faktum at amning er naturligt og en nødvendighed - og derfor naturligvis burde kunne praktiseres diskret alle steder - er det her fantastisk god pr. (og så laver de faktisk dejlig mad derhenne, vi har været der nogle gange, sammen med Esther).


torsdag den 18. oktober 2012

Det er vist ikke min dag i dag.... bedre held næste gang!


I dag skulle jeg en tur til Sundby, da jeg var kommet til at købe en Pyrex skål via facebook. Ikke nogen fancy skål, bare hvid med røde hjerte. Fin i sin enkelthed, og lige mig. Der er godt nok et stykke vej herfra og derud, men skidt pyt - Esther kom i viklen, og vi tog afsted.

Først forbi et antikvariat inde i indre by, der havde en dims i vinduet Hr. Apfel ville have, men der var lukket da vi kom forbi sidst. Butikken var også lukket denne gang, men nu var der ingen dims i vinduet til Hr. Apfel. Æv.

Nå videre.

Finde den rette bus, afsted og ud til butikken. Kom til at køre for langt, men skidt pyt - det gik jo nok. Fandt butikken, og købte flere ting end planlagt (ehem). Der var jo lige den dér detalje med, at vi skal have SOLGT en masse, ikke købt nyt, som jeg glemte da jeg stod der.  Fandt en gammel Brio sparebøsse, formet som et termometer, en fin lille kop, skålen med låg og et spejl med skuffer under. SÅ fint!
 Dette fine spejl kom også med hjem <3


Nu undrer du dig sikkert nok over, hvorfor det kun var låget der var med på billedet, og hvorfor dette indlæg har den overskrift den her... men se selv:
For første gang nogensinde gik rygsækkens lynlås op, og ud faldt... skålen! Med selve skålen nederst, så den gik i MANGE stykker. Æv altså!

Så jeg fik en tur til Sundby og tilbage, kom hjem med fine sager, bevares, men slet slet ikke de to ting det var meningen jeg skulle hente.

Bedre held næste gang!

ps: som skrevet overfor SKAL vi have solgt en hulens masse loppesager, og derfor har jeg oprettet en fb side hvor vi poster det løbende. Måske der er noget for dig? Siden hedder "Finurlige fund og særlige skatte". Det er rarest hvis folk selv henter det her på Nørrebro, men vi kan også sagtens sende.

onsdag den 17. oktober 2012

Antik Pjot - altid et besøg værd!

Normalt holder jeg de gode loppesteder for mig selv. Ingen grund til at andre skal snuppe de gode sager for næsen af én, vel? :D Men med dette sted er det anderledes!Antik Pjot er simpelthen det allerbedste sted, når der skal indkøbes ældre møbler, glas osv. og jeg deler gerne - de får nemlig MASSER af nye varer hele tiden!

De ligger i Rødovre, lige ved Rødovre Centret, der er gode parkeringsforhold til dem der kommer i bil, og nemt at komme til for os der skal med bus. De er smadder flinke derude, og kan altid give en god samlet pris, hvis du køber flere ting, PLUS (og dette er ret væsentligt når man ikke selv har bil): De tilbyder billig levering!

Butikken er proppet til randen med fine møbler og labre sager. Websitet viser kun en brøkdel af deres varer, og der er slet ikke alle de små sager, som porcelæn, bøger, dims og dingenoter. Jeg har endnu ikke været der uden at finde et eller andet der skulle med hjem.

I denne omgang skulle vi have et klædeskab mere. Vi har allerede et derfra, så tog afsted efter et lignende - og selvfølgelig lykkedes det! 2200 kr, inkl. levering og opbæring til 3. sal. Ikke dårligt, synes jeg! Det kan selv IKEA ikke klare billigere!

billedet er fra deres webside, hvor vores skab var lagt op.

Nu er skabet samlet og vasket af, men står midt i rummet. Det skal erstatte et langt mindre skab, der nu bliver sat op inde på Frøken Æblekinds værelse. Det skal dog lige tømmes og skilles ad, så det nye kan komme på plads, derfor må du nøjes med dette billede, der lå på Pjots website. Skabet er meget flottere i virkeligheden! Det har nogle smadderfine detaljer, der bare ikke findes på et nyt klædeskab, og så holder det i mange år endnu.

Nu har vi 3,5 meter skabsvæg i teak. Mon det er nok til alt det tøj Hr. Apfel har? (nogen har sig en velklædt mand!)


Jeg får altså ikke noget for at skrive denne lovprisning, men jeg er oprigtigt begejstret. 
Fantastiske forretninger skal anbefales videre, så de kan blive ved med at være fantastiske! 

fredag den 12. oktober 2012

Vidunderlige stoffer!

- af de bløde slags, forståes!

Efter et par noget dumme dage, var det første jeg så da jeg tjekkede facebook i morges følgende:

Hvis man gerne vil se regnbuer, må man også gå ud i regnvejr fra tid til anden.

...og så besluttede jeg at LAVE en god dag, som Karen så smukt formulerer det. 

Sådan en fredag, med blå himmel, børn i parken og godt humør, bliver bare endnu bedre, når en længe ventet pakke fra min stof-pusher kommer ind af døren... Der var både mindre stykker, hele juniorbetræk fra Graziela til Frøken Æblekind, og morgenkåber i frotte. Jo tak, det var vist en pakke af de bedre!

Nu venter jeg på GLS, der kommer med en stol til damen. Utroligt som alle nyindkøb herhjemme er materialer/ting til hjemmets renovering eller til den lille frøken, der dybest set ikke mangler en disse. :)